EAUX MG, it’s beginning to look a lot like…
And we’re more than thrilled to celebrate our first one with you!

On Christmas Eve (24th), 25th of December we serve an indulging 5-course menu. All shown below (and some extras) for € 110,- p.p. including a very Christmessy cocktail (excl. other drinks).

Arrival 17h-19h (drinks and chats) , 19h- a table (take your seats please)

Secure your seats here

PS to keep it cosy we’ll seat a max of 6 guests per reservation.



EAUX yeah it’s Christmas-menu


amuse

first course

Vol au vent – salsify

second course

Mushroom duxelle – Jerusalem artichoke – fermented mushroom – pickled mushroom – truffle

third course

Celeriac dauphinoise with Gruyère

fourth course – and now you will have to choose

meat

Beef wellington – mashed potatoes á Robuchon – Brussels sprouts salad with pickled lemon

fish

Ballotine of red gurnard – mashed potatoes á Robuchon – Brussels sprouts salad with pickled lemon

vegetarian

Vegetable stew with chestnut and cabbage – mashed potatoes á Robuchon – Brussels sprouts salad with pickled lemon

dessert

Homemade tonka beans Viennetta (‘cause no X-mas without Viennetta)



homemade friandises


EAUX is geopend op kerstavond 24 december, 1e kerstdag 25 december en op “3e” kerstdag maandag 27 december.

Kerstavond en 1e kerstdag is er een fijn kerstdiner.
Inloop en borrel vanaf 17:00h en 19:00h aan tafel.
Voor het kerst diner vragen wij € 110,00 pp. excl. drinks maar inclusief een fijne welkomst cocktail en inclusief een fijn gevoel.

Op maandag 27 december is er een informele borrel met diner voor €40,00 per persoon excl. drinks. (vanaf 17:00h)

reserveren doe je hier