A French, northern Spanish restaurant sur le port… in RotterdamAan de oevers van de Maas aan de rauwe rand van het Lloydkwartier
– waar water het tempo bepaald en de uitzichten oneindig zijn, brengt
bar RESTAURANT EAUX POSSE de gastronomie van zuid Frankrijk en noord Spanje naar Rotterdam.

De smaken overgoten met een “touch of EAUXPOSSE” simpele maar complexe gerechten, gewoon maar toch verfijnd, huisgemaakt en toch modern, maar vooral extreem smaakvol en geflankeerd met passende wijnen.

Buiten de keuken schittert EAUX door zijn creatieve geest met een handgemaakt interieur, fotografie en sounds van de hand en met de smaak van mr. Posse zelf.

Je sais quoi!


á la carte

fri-mon 17:30h-22h
sat 17:30h-22h
sun 12h-20h


vragen? vrijdag-maandag van 15:30h to 17:00h tel. 010-7371815
of stuur ons een email


EAUX NEWS AND EVENTS
S-“EAUX”-IALS


4,7 ★★★★★

 • Stas ★★★★★ jan 2023
 • Mijke ★★★★★ jan 2023
  Gastvrij en heerlijk en veel eten. Bijzondere gerechten.
 • Fred ★★★★★ jan 2023
  Prettig modern ingericht restaurant op avontuurlijke locatie aan het water. Na een paar verse Ierse oesters, kozen … More we voor l' histoire d' EAUX, een keuze van de chef bestaande uit heerlijke, verrassende en afwisselende vis- en vleesgerechtjes. Fijne bijpassende wijn.
 • Susan ★★★★★ dec 2022
  Aangeschoven bij het kerstdiner op 1e kerstdag. Wat een feestje! Gestart met cocktail en heerlijke amuses, daarna … More een fantastisch 6-gangen menu met verrassende smaakcombinaties. We zijn hier nu voor de 3e keer geweest en iedere keer is het eten geweldig en niet te vergeten de fijne en professionele bediening. Aanrader!
 • K ★★★★★ dec 2022
  Diner zondag 18 december 2022 voor 5 personen. Geweldig gegeten. Sfeer was relax. Huiskamer gevoel. Elk gerechtje … More was met zorg en op smaak gemaakt. Passende wijnen. Top. Voor herhaling vatbaar.
 • Lianne ★★★★★ dec 2022
  Was weer een top ervaring. Heerlijk eten en perfecte locatie. Genieten met een hoofdletter 👍🍷🙂
 • Wendy ★★★★★ dec 2022
  Echt een pareltje, echt heerlijk gegeten! De gastheer heeft ons de hele avond voorzien van bijpassende wijnen, … More elke keer een hele goede match. Bedankt voor de fijne avond!
 • Lennard ★★★★★ dec 2022