A French, northern Spanish restaurant sur le port… in RotterdamAan de oevers van de Maas aan de rauwe rand van het Lloydkwartier.
– waar water het tempo bepaalt en de uitzichten oneindig zijn, brengt bar RESTAURANT EAUX POSSE de gastronomie van zuid Frankrijk en noord Spanje naar Rotterdam.

De smaken overgoten met een “touch of EAUX” simpele maar complexe gerechten, gewoon maar toch verfijnd, huisgemaakt en toch modern, pure&bold en vooral extreem smaakvol, geflankeerd met passende wijnen.

Buiten de keuken schittert restaurant EAUX door zijn creatieve geest met een handgemaakt interieur, fotografie en sounds van de hand en met de smaak van mr. Posse zelf.

Je sais quoi!

EAUX POSSE is een concept van byPOSSE
“heimwee naar morgen”


á la carte

DO-VR-MA 17:30h-22h
ZA 17:30h-22h
ZO 12h-17h LUNCH en EARLY DINNER
je kunt hier reserveren


vragen? donderdag-vrijdag-zaterdag-maandag van 15:30h to 17:00h
zondag vanaf 12:00h-19:00 tel. 010-7371815
of stuur ons een email


EAUX POSSE NEWS AND EVENTS
S-“EAUX”-CIAL


4,8 ★★★★★

 • Niels ★★★★★ jun 2023
 • Jeroen ★★★★★ jun 2023
  Vorig weekend hier geluncht. Echt een top keuken op een hele gave plek. Lekker op het terras gegeten. De wijnkaart … More is goed passend bij de gerechten die mooi op smaak zijn en prachtig gepresenteerd worden. Bediening is netjes. Absoluut een plek om nog een keer terug te komen.
  Neem de wandeling door de kaart: histoire d’O
 • René ★★★★★ mei 2023
  Location food and service of outstanding levels!
 • Ian ★★★★★ mei 2023
  We kozen voor het menu. Wat een verrassing! Uitgesproken en heerlijke smaken, prachtig opgemaakte borden. We werden … More verwend. En dat alles op een bijzondere locatie.
 • K ★★★★★ mei 2023
 • Elena ★★★★★ mei 2023
  Superplek, leuke bediening en heerlijk eten.
  Parkeren is heel makkelijk, net voor de deur aan de Maas, en buiten
  … More kun je nog wat drinken en een hapje eten voordat je aan tafel gaat.
  Kritische noot: de verhouding van de bank met de tafel en de stellen klopt niet. De bank is te hoog, waardoor je voorover hangt om te eten. Dat zou aangepast kunnen worden.
 • Mylene ★★★★★ mei 2023
  Wij hebben lekker geluncht in het zonnetje op het terras. Het eten was top. Mooie verrassende combinaties! We zijn … More ook heel prettig geholpen.
 • Leo ★★★★★ mei 2023
  Gistermiddag opnieuw fantastisch geluncht bij Eaux Posse. Originele gerechten, waaronder ook veel groenten. Alles … More gebeurt met veel aandacht voor detail. Vriendelijke en deskundige bediening. Mooie locatie bovendien, zeker wanneer je zoals gisteren buiten op het terras kunt eten. Uitzicht op de rivier en nauwelijks passerende auto's.